Levering

Kosten
De prijzen op de site zijn exclusief verzendkosten. Op het moment dat het afleveradres is ingevoerd in de winkelmand worden de definitieve verzendkosten bepaald. Deze zijn afhankelijk van de grootte van het product, de afleverwijze en het land van bestemming.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzending
Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verstuurd. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan brengen we u daarvan op de hoogte.

We hebben geen bezoekadres. Bestellingen kunnen dus alleen verzonden worden. Soms zullen we op een markt of festival aanwezig zijn. Dit wordt soms aangekondigd op de Facebook-pagina. U kunt dan, voordat u besteld, contact opnemen om een afspraak te maken om uw bestelling daar op te halen. Let wel op dat een markt- of festivalterrein niet altijd vrij toegankelijk is.

Levering in het buitenland
In principe kan wereldwijd geleverd worden. Indien uw gekozen land van bestemming niet in ons systeem voor komt, neemt u dan contact op zodat we de verzendkosten voor u kunnen bepalen.

Track & Trace
Alle bestellingen worden verzonden met een Track & Trace code. Deze code wordt per e-mail aan u verstuurd zodra de bestelling klaar is voor verzending. Via de Track & Trace code kunt u volgen waar uw pakket is en wanneer de bezorger langs komt.

Bezorging
Voor de bezorging werken we met PostNL, DHL en DPD.